LogoRolfstone
EN

Retourneren

Gekocht bij echtdraadloos.nl

Bestel een Rolfstone Nova en test deze thuis. Kijk of de oordopjes goed passen en of ze goed blijven zitten tijdens het sporten. Passen ze toch niet helemaal goed? Dan heeft u tot 14 dagen na aankoop de mogelijkheid om de Rolfstone Nova te retourneren en uw aankoopbedrag terug te krijgen.

Het retourneren van de Rolfstone Nova is geheel gratis. Wanneer u besloten heeft dat u de Rolfstone Nova wilt retourneren en de stappen heeft ondernomen om het te retourneren ontvangt u een retourlabel die al betaald is. U hoeft zelf dus helemaal niets te betalen aan het retourneren.

Stap 1
Ga naar het retourportaal en vul hier het Track & Trace nummer en uw postcode van het naar u verzonden pakket in.

Stap 2
Controleer uw gegevens in de volgende stap van het retour proces en geef de reden van uw retour aan.

Stap 3
Kies uw dichtstbijzijnde pakket-afleverpunt waar u het pakket kunt afleveren om retour te zenden.

Stap 4
Bevestig uw gegevens en print het retourlabel.

Stap 5
Plaats uw product terug in de doos. Tape deze doos dicht en plak uw nieuwe retour label op de doos. Zorg ervoor dat het oude label niet meer zichtbaar is om fouten tijdens het verzenden te voorkomen.

Retourportaal

Zodra we de Rolfstone Nova retour hebben ontvangen controleren we of deze niet beschadigt is. We snappen dat de Rofstone Nova is gebruikt om te testen en dit is dan ook geen probleem. Wanneer de Rolfstone Nova in goede staat is er geen significant defect zichtbaar is ontvangt u binnen een week nadat wij de Rolfstone Nova retour hebben ontvangen uw aankoopbedrag terug.


Gekocht bij Bol.com

Heeft u de Rolfstone Nova gekocht bij Bol.com? Dan kunt u met uw Bol.com account de Rolfstone Nova retourneren. Klik op de onderstaande link om het retourproces bij Bol.com te starten.

Bol.com Retourneren