LogoRolfstone
EN

#Rolfstone
Rolfstone Nova Reviews

Bekijk hieronder alle Instagram foto's die zijn getagd met #rolfstone door gebruikers van de Rolfstone Nova! Klik op de foto's om deze te vergroten en de reviews van de gebruikers te lezen!

Rolfstone Nova Reviews
van Bol.com

Lees hieronder Rolfstone Nova reviews die gecshreven zijn door kopers op Bol.com!

Een uitvinding
Leno123 | 30-39 jaar | Amsterdam | 17 november 2017
Ik raad dit product aan
Goede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit
Voordelige koop
Wat een ideaal product, zo blij dat dit er nu is.
In vergelijking met andere draadloze oordopjes zitten deze heel mooi in mijn oor en krijg ik door deze oortjes ook geen pijn.
Ze blijven goed zitten door het lipje wat eraan zit.
Geluid/volume is erg goed!
Ik had ze aangeschaft voor tijdens het sporten maar gebruik ze nu eigenlijk altijd en overal.
Top product! En goede prijs.

werkt perfect
AntonKasper1982 | 30-39 jaar | 16 november 2017
Ik raad dit product aan
Goede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit
Voordelige koop
Boven mijn verwachting, dit had te maken met de prijs vond het beet laag voor deze nieuwe techniek.
Maar het zit echt heel fijn in mijn oren (ook in die van mijn vrouw, en die heeft klein oren) het voelt zacht aan. Werking is prettig hoef mijn telefoon niet te pakken.

Top prijs en kwaliteit verhouding
Leno123 | 30-39 jaar | Amsterdam | 17 november 2017
Ik raad dit product aan
Goede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit
Voordelige koop
Snelle en stabiele verbinding met een afspeel apparaat.
Blijf goed zitten met wat ik ook doe, zonder dat ze irriteren.
Aanrader voor de mensen die af willen van de kabels.

Rolfstone Nova Reviews
op andere websites

Zie hieronder de artiekelen over de Rolfstone Nova op andere websites!

Rolfstone Nova Reviews

Rolfstone heeft in september 2017 de vernieuwde versie van de Rolfstone Nova draadloze oordopjes gelanceerd. Deze versie beschikt over Bluetooth 5.0, wat zorgt voor een optimaal signaal met je Bluetooth device. Door de optimalisering in 2017 zijn de specificaties van de Rolfstone oordopjes nu vergelijkbaar met die van draadloze oordopjes zoals de welbekende Airpods, maar toch zijn ze een stuk goedkoper.

Wij, als tech gebruikers, begrijpen dat je voordat je een product aanschaft eerst zeker wil weten dat deze ook bij jou en je verwachtingen past. Daarom is deze review pagina ontwikkeld. Op deze webpagina kan je alle beschikbare reviews van de Rolfstone Nova draadloze oordopjes lezen en bekijken. We hebben het dan over dedicated review video’s, geschreven reviews afkomstig van onze pagina’s en van bol.com. Deze allemaal gemaakt door huidige gebruikers van de Rolfstone Nova. Hiermee willen we jou een zo goed mogelijk beeld geven van ons product.

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om op reviews te reageren. Hierdoor kunnen onze klanten hun ervaringen delen en eventueel vragen stellen aan elkaar.

Rolfstone Nova Reviews

Een aantal Rolfstone gebruikers, Nederlandse en internationale, hebben voor ons een review video in elkaar gezet. Hierin geven zij hun eerlijke mening over de Rolfstone Nova en brengen zij het design en specificaties van de oordopjes goed in kaart. Een aantal reviewers hebben een unboxing video gemaakt en anderen hebben weer een actievideo gemaakt waarin zij het gebruiksgemak van de oortjes testen.

Reviews gebruikers Rolfstone

Op deze pagina kan je ook zelf een review geven over de Rolfstone Nova. Hieronder vind je alle reviews door gebruikers via deze webpagina.

bol.com reviews Rolfstone Nova

Aangezien wij onze Rolfstone Nova draadloze oordopjes ook op bol.com verkopen, kunnen mensen hier ook hun review over het product kwijt. Gebruikers van de Rolfstone Nova die deze op bol.com hebben besteld geven hun mening over onder andere het gebruiksgemak van de oordopjes, het design en de geluidskwaliteit waarover ze beschikken. Het gemiddelde cijfer dat onze klanten aan het product is een 4,6 / 5